به گزارش خبرنگار مهر، قربانعلی سعادت ظهر چهارشنبه در آیین بهره برداری از 34 طرح آبياري تحت فشار بصورت همزمان در 250 هكتار از اراضي كشاورزي نقاط مختلف استان اظهارداشت: امروز خشك شدن درياچه اروميه يك تهديد به شمار ميآيد اما بايد از اين تهديد بعنوان يك فرصت استفاده كنيم و اجازه ندهيم روند خشك شدن درياچه اروميه و در كنار آن از بين رفتن اراضي كشاورزي تداوم يابد.
وي با اشاره به برنامه هاي 24 گانه نجات درياچه اروميه ادامه داد: در سه سال نخست با اجراي اين برنامه ها به تثبيت وضعيت موجود درياچه اروميه خواهيم پرداخت و پس از آن با عملياتي شدن ساير برنامه هاي مصوب، روند احيا و بازگشت درياچه اروميه به تراز اكولوژيك پيگيري مي شود.
استاندار آذربايجان غربي افزود: اگر چه احياي درياچه اروميه كاري بسيار دشوار است اما با همت،تلاش، هماهنگي و همكاري مديران، مسئولان و مردم و همچنين توجه و حمايت ويژه رياست محترم جمهور، اين هدف در آينده محقق خواهد شد.
وي در ادامه سخنان خود با تاكيد بر ضرورت ترويج روش هاي نوين كشاورزي در استان افزود: امروز مكانيزه نمودن و گذر از كشاورزي سنتي به مدرن ضروري است چرا كه اين امر در ارتقاي درآمد، افزايش توليد و همچنين كاهش و صرفه جويي در مصرف منابع آبي بسيار موثر است و بايد مورد توجه قرار گيرد.
سعادت افزود: همچنين در راستاي رفع معضل بيكاري در استان، طرح ايجاد و استقرار صنايع كوچك و متوسط با همكاري پست بانك استان در مناطق روستايي بخصوص در حوضه آبخيز درياچه اروميه در دستور كار است كه در صورت عملياتي شدن اين موضوع، شاهد اشتغالزايي و رفع مشكل بيكاري بخصوص در مناطق روستايي خواهيم بود.
براي اجرا و افتتاح پروژه هاي آبياري تحت فشار در 250 هكتار از اراضي استان، 15000 ميليون ريال اعتبار هزينه شده است.
نظر شما